Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Η πρόκριση φέρνει παίκτες

Η πρόκριση φέρνει παίκτεςΟ Ολυμπιακός «πονάει» στη θέση του αριστερού χαφ και στη γραμμή κρούσης του, ωστόσο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πολύ δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη στις μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν τους «ερυθρόλευκους», πριν από το ματς της Τρίτης, με τη Σερίφ Τιρασπόλ.

Οι ιθύνοντες των Πειραιωτών εξετάζουν προσεκτικά κάποιες περιπτώσεις (Ντένις, Μαντσίνι, Ομπίνα, Γκουτιέρες), ωστόσο δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε ότι, καθημερινά, μάνατζερ προτείνουν... δεκάδες παίχτες στους πρωταθλητές Ελλάδας. Την ίδια ώρα στο εξωτερικό συνεχίζουν να γράφουν για Κλάσνιτς (φεύγει από τη Ναντ), Νοντά (ανήκει στη Γαλατασαράι), Κέζμαν (είναι υπό παραχώρηση από την Παρί Σ.Ζ.), ωστόσο από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν τίποτα γι’ αυτά τα ονόματα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συνεργάτες του Σωκράτη Κόκκαλη περιμένουν τις εντολές του προέδρου της ομάδας για να ξεκινήσουν τις κρούσεις, κάτι που θα συμβεί μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Σερίφ. Οι ιθύνοντες των Πειραιωτών περιμένουν να γίνει την Τρίτη το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους, το οποίο, ουσιαστικά, θα τους ανοίξει το δρόμο για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Με λίγα λόγια, οι φίλαθλοι των πρωταθλητών πρέπει να κάνουν υπομονή λίγα εικοσιτετράωρα...

Από κει και πέρα, ο Τιμούρ Κετσπάγια καταστρώνει τα σχέδιά του για τον πρώτο αγώνα με την Σερίφ, αν και για τις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας έχει αποφασίσει. Την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Νικοπολίδης, στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Μέλμπεργκ με παρτενέρ τον Αβρ. Παπαδόπουλο, στο δεξί άκρο ο Ζεβλάκοφ, στο αριστερό ο Ρ. Μπράβο, ενώ στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Λεντέσμα, Ντουντού, Μαρέσκα. Ερωτηματικό υπάρχει για τον αριστερό χαφ, αφού ο Λεονάρντο αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Τετάρτης, οπότε δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Ζαϊρί και δεξιά ο Γκαλέτι, ενώ για την επίθεση, φαβορί είναι ο Ντιόγκο.

Χθες, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό, ενώ σήμερα (με προπόνηση στις 7.30 μ.μ.) θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τη Σερίφ, με τον Κετσπάγια να έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς που είχαν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου